resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8482
    artik hocanin elestirilecek tarafi yok. yani demek istedigim, hocanin kendini ispat etmesine bana gore gerek yok. hem alt takimlardaki basarisi, hem bizimle olan seruveni gosteriyorki okan hoca potansiyeli en yuksek yerli, guncel teknik direktor. sukurler olsunki bizimle calisiyor.

    bundan sonra yapilan elestirilerin bence yapici olmasi gerekiyor. ben artik okan hocaya takimi idare eden bir hoca gozuyle bakmiyorum. dedigim gibi cok acik gozukuyor, teknik direktorluk meziyetleri yuksek biri. yapici elestirime gelecek olursak, bundan sonra yonetimsel transferler degil, takim eksikliklerine yonelik transferler yapmak gerekiyor. gecen yili tamamen bek eksigiyle gecirmisken, bugun bek sikintisi cekmemiz olacak is degil. fenerbahce yonetimi ile bizi menajerler bir tuzagin icine cektiler ve hep ayni oyuncularin etrafinda konusulduguna inaniyorum. bu medyatik, transfer isinden uzak durmak gerekiyor.

    gecen yil kadrosunu dusunelim. icardi bonservisi alinmis. sol bek alinmis. 8 numara alinmis. bunun disinda yedek derinligi ya da gelecegi parlak oyuncu almana bir sey demiyorum. sadece ilk 11 ozelinde konusuyorum. ilaveten nelson muhtemelen kalmak istemedi ya da yonetimi zorladi onu yedeklemek icin sanchez. yani sadece 3 tane yeni, nokta transferle transfer donemini kapatabilirdik. su oyuncu bosa dustu, bunun kulubuyle sorunu var yoksa bu fiyata oynamazdi, ne olur birakalim su isleri yahu. milyon dolar uzerinden oyuncu kumari oynamayalim. gecen yil en cok eksikligi gozuken iki yer vardi. sol bek ve 8 numara. bugun hala yok. yok yani, sampiyonlar liginde oynuyoruz ve yoklar. o yuzden biri kazimcan'a kiziyor, digeri kizana kiziyor. sanki kazimcan yerine giren cok iyi oynuyor gibi.

    dedigim gibi, okan hocadan memnunum. yapici elestiri yapmak istiyorum. kendisinin daha taktiksel ve eksiklikler uzerinden transferlere mudahil olmasi gerektigine inaniyorum. en temel eksikliklerimizi tamamlamadan, macera transferler yaptik. macera transfer yine yapalim, icardi'de oyle bir transferdi gunun sonunda. fakat su takimin beksiz kalmasi akil alir gibi bir is degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın