resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8480
    24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında geç değişiklik yüzünden gereksiz eleştirilen hoca.

    bardağın boş tarafına bakarsak malzemecimize kadar gömebileceğimiz konu çıkar. açık konuşalım bu akşam berbat bir futbol oynayıp yenilsek, kimse bu başlığa üşüşmez, bayern der geçerdi. açıkça söylüyorum maçtan futbol adına da skor adına da hiç bir umudum yoktu. ancak takım sahaya öyle bir çıktı ki, bayern bir anda başka bir yazarın da belirttiği üzere kasımpaşa gibi gözüktü. dominant bir oyunu 60 dakika oynayıp skor yakalayamayınca hem düşen moral, hem de fiziki yorgunlukla maçı kaybettik. bugün elit seviyede bir takımla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayabileceğimiz konusunda bizi ikna eden hoca ise okan buruktur. sezar’ın hakkını sezar’a vermek gerek.

    yenilirken bile boynumuzu eğmeyecek bir takım istiyoruz diyordu herkes. işte size o takım, bayern’e yenildi ancak hayal kurulabileceğini ve doğru yolda olduğumuzu gösterdi.

    bugün değişiklikler erken olsa 3 yerine 4 yiyebilirdik bunu kimse bilemez. ancak iyi yolda olduğumuz belli ve oyunumuzu 90 dakikaya yayıp, takım uyumunu bir üst düzeye daha çıkarmamız gerekiyor. bunları konuşmamızı sağlayan bir teknik ekibimiz var. tek maçla adam asmak kolay. aylar sonra maç kaybettik, bunu da konyaspor’a değil bayern’e karşı kaybettik.

    hocanın bildiği yoldan devam etmesi şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın