• 159
    kendisiyle haylice mesaj sohbet geçmişimiz vardır. benim onun entry'lerini eleştirdiğim zamanlar çok oldu. ama onun benim entry'lerime cevap verir nitelikte bana mesaj yazdığı çok azdır. bir çok konuda da ayrı fikirlerie sahip olduğumuz halde.* benim de onu ikna ettiğim zamanlar olmuştur. onun da beni ikna ettiği zamanlar olmuştur. çözümsüzlüğün hakim olduğu zamanlar da çok olmuştur. zaten bu ortam galatasaray taraftarını birleştirici bir unsurdur.

    ben yazdığı entry'ye inanmadığım veya katılmadığım yazarlara mesaj atarım. kendi fikrimi de söyler ikna etmeye çalışırım. bunu diğer sözlük yazarlarından da beklerim. eğer bu durumdan hoşnut olmayan birileri varsa bana yazabilir veyahut sormadan engelleyebilir.

    bu yüzden bugün kendisinin başlığının altına yazan arkadaşları tanımadığım halde meseleyi az çok anlıyorum. bütün sözlük yazarlarına tavsiyem nick altı yazmak yerine meseleleri kendi içlerinde çözmeleri olmalıdır. sözlükte en sevmediğim konu birilerini ifşa etmeyi veya sözlükte yazarlara yem yapmayı, gündeme sokmayı seven sözlük yazarları grubudur. aslında nick altında bir yazarı eleştirdiğinizde benim nezdimde şu duruma düşüyorsunuz. "ben bu adamla başa çıkamadım, arkama bazı yazarların desteğini alıp linç ettireyim. haksız olduğunu anlasın."

    adamı sevmiyorsan engelle. nick altı yazıp kendi aranızdaki meseleleri sözlüğe taşımanın anlamı yok. eskiden kavga ettikten sonra mahalledeki abilerini çağıran çocukların hareketine benziyor bu nick altına yazma meselesi.* insanlara baskı kurmaktan vazgeçin. fiziksel olarak bahsetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın