resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1064
    gri oyuncu.

    kendisine siyah veya beyaz olarak bakmak, sadece övmek veya yermek biraz sorunlu bir yaklaşım olacaktır o yüzden. olumlu yönleri var, olumsuz yönleri var. takıma katkısı oldu, takıma zararı da oldu.

    katkıları:

    - kopenhag maçındaki 1 puan. bu maçta alınacak mağlubiyet ile bırak ikinci üçüncülüğü, dördüncülüğün en doğal adayı olacaktık. kopenhag'ın 3 puanda olduğu tabloyu hayal edin.

    -molde maçında oynadığı sağlam oyun ve uzatmalarda barış alper'e yolladığı topun icardi ve devamında midtsjö ile gol olması. o maç 2-2 bitseydi galatasaray'ın sami yen'deki felaket oyununu hatırlayın. belki de şampiyonlar ligi'ne katılamayabilirdik.

    olumlu özellikleri:

    - genç olması, sorunsuz olması, belli ki sağlam bir futbol bilgisine sahip olması, temiz ayaklı olması, az çok pr'ı olması.

    olumsuz özellikleri ve zararları:

    - kendisi hala daha gelişimini tamamlamamış. öğrenme aşamasında birçok şeyi. ofansif olarak sanılandan geri görünüyor. pek hızlı değil, kıvrak ama öyle sandığımız gibi bir çalım makinesi çıkmadı. çok tahmin edilebilir. ya çok çalım deniyor ya çok temkinli oynuyor. karar verme mekanizması bu anlamda zayıf görünüyor. tüm bunlara rağmen altyapı eğitimi sayesinde kötü bir oyun ortaya koymuyor, ama vasatı da aşamıyor.

    - yerine geldiği zaniolo'ya göre oldukça silik bir oyuncu. efektiflik ve spektakülarite arayanlar için sağ kanat geriye gitti.

    - oynadığı oyun baz alınırsa maaşı çok yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın