resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6799
    1526251. kez çok cabalamis, şanssız olmuş, canı sagolmus oyuncu. elestirdiniz mi? hemen niyetiniz farklı algılanıyor. çünkü kendisini ölümüne seven, savunan bir güruh var.

    kale agzindan kacirdigi golün hiç bir izahı yok. kendisini "olur öyle şanssızlıklar" diye savunanlar aynı golü angelino, tete veya zaha kacirsa linç ederdi.

    benim asıl takildigim nokta kaçırdığı pozisyonlar değil. hücumda kendisinden dhaa etkisiz olanlar da vardı tete ve zaha gibi.

    ama mücadeleden imtina eden yoktu. zaha defalarca kazimcan'a yardım için depar attı yeri geldi kademesine girdi. kerem "orijinal" mevkisine geçince bayern atağında bir güzel yürüdü. maçı izlerken arkadaşlarıma "kerem geriye yardım etmezse birazdan yeriz" dedim, bir atak sonra kerem 10 numara pozisyondan bayern atağını izledi ve 2. golü yedik. acin bakın pozisyon boyunca yürüyor kerem. yorgunlukla falan da zerre alakası yok çünkü orada topu alip kerem'in önüne atsak sprintle bindirecekti. ama gel gör ki koşup da kazimcan'a yardım etmeye zahmet etmedi. nede olsa kademesine koşan bir torreira var. o olmadı kaan var. kerem niye koşsun?

    kerem göz göre göre yürürken gol yiyecegimiz belliydi. şimdi gelin scout gözlerinizle maçı bir anlatın, kendinizce insanlara kör muamelesi yapın. yemezler.
    ayrıca hiç suçu okan hocaya atmaya da gerek yok. değil okan hoca, guardiola olsa su kadar kritik bir maçın 70. dakikalarında kerem'in eli belinde yürüyüp rakibini kovalamayacagini tahmin edemez.

    velhasıl kaçırdığı pozisyon falan önemli değil. icardi de harcadı. zaha ve tete pozisyona bile giremedi hatta. ama gel gör ki yaptığı şu gevşeklik yüzünden skor 2-1'e geldi ve tarihimize geçebilecek bir netice alabileceğimiz maçta tüm momentumu yitirdik. ama işte sorarsaniz çok mücadele etti çok çabaladı sanssizdi. allah herkese kerem şanssızlığı versin ne diyelim.

    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın