resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8462
    kendisini bu sözlükte en ağır eleştirenlerden biriyim ama bu akşam oynattığı topa sadece şapka çıkartırım. ta ki 60’ıncı dakikaya kadar. maçın analizini bu gece yaptığında oyundan bence haddinden fazla düştüğümüzü o da görecektir. youtube’da exxen’in sayfasındaki maçın özetinde bile, 60’dan sonra hem organize hem de geçiş hücumlarıyla merkezden defalarca nasıl delindiğimizi görebilirsiniz. yani evet çok iyi bir 45-50 dakika oynadık ama bir o kadar da kötü 30-35 dakika oynamışız ve bayern gibi bir deve karşı 35 dakika rezalet oynayıp sadece 2 farklı yenilmek de büyük şansımız olmuş bu akşam adına.

    ama yine de okan buruk’a diyecek hiçbir şeyim yok zira bu sene orta saha adına yapılan transferler net olarak patlamıştır. zaha ve tete bence çok çok iyi oynadılar ve daha da iyi olacaklar ama kenarda ndombele-sergio oliviera-kerem demirbay 3’lüsü dururken, merkez orta sahamız stoper yedeği olarak aldığımız ve yine çok çok iyi oynayan kaan ayhan ise orada yönetimin oturup şapkasını önüne koyması gerekir. ve vecino haberi çıktığı zaman yapılan yangın umarım bir daha yapılmaz ve teknik heyetin de bazı oyuncu tercihleri artık sorgulanmaz.

    okan buruk bugün sergio ve demirbay yerine vecino-amrabat ya da paredes-guendouzi ikilisine sahip olsaydı, kalıbımı basarım ki bu akşam galibiyetimizi konuşuyor olurduk. umarım bundan sonraki transfer dönemlerinde bu plana uygun yani merkezdeki 2’limizi birbirine çok yakın 6-8 oynayabilen toplam 4 oyuncuyla tamamlarız. nihayetinde roma da 1 günde kurulmadı. ve eğer doğru profilleri bulursak, ıcardi daha da yaşlanmadan avrupa ligi için bir şansımız olacaktır.

    (bkz: 4 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın