resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8455
    24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı sonrası kendisini eleştirecek hiç bir şeyim yok.

    bayern kophenag'la oynarken de aşağı yukarı 70. dakikalardan sonra maçı aldı.

    kazımcan tercihi bence çok doğruydu. nitekim penaltının asistini de kazımcan yaptı. onun dışında karşısında iblis gibi bir adam vardı. elinden gelenin en iyisini sahaya koydu. bu kadar önde bastığında kazımcan'dan daha iyi performans gösterecek bek pek yok bayern'e karşı. bence galatasaray'ın sol bek sorunu yok angelino sorunu var.

    neyi farklı yapabilirdi okan buruk?
    bayern gibi herkesin 1,5 koşması gereken bir takıma karşı mertens'i en azından tete'yi çıkarırken oyuna almayabilirdi. sonraya bırakabilirdi. son 15'e. tete barış değişikliği fiziksel anlamda bayern'i zorlardı. nitekim mertens sahaya adımını attıktan bi on dakika sonra aksamaya başladık. tabi genel olarak sarfedilen eforun da etkisi var bunda.

    orta sahamız ikinci devre oyundan çok düştü. ancak malesef o bölgede henüz sahadakiler dışında ciddi bir alternatifimiz yok. kerem demirbay olabilirdi, kerem demirbay da oyun tarzı olarak kaan ayhan'dan çok farklı bir isim. bu noktada eleştireceğim şey berkan kutlu'nun gönderilmesi olur. bu maç takımda olsa 60'dan sonra sahaya direnç katardı. zaten transfer döneminde berkan ve dubois'in gönderilmesini hiç anlamadım. ndombele şu an hazır bir görüntü vermiyor. bir gün verir mi onu da bilmiyorum. tottenham ile tam bir sezon başı geçirdi. eylül başından beri de galatasaray ile çalışıyor. galatasaray'da tutunacaksa artık kendini bulmaya başlaması şart. bu noktada bayern maçı için aklıma tek alternatif geliyor. 3-4-3'e dönmek. takım yorulup daha derinde bekliyorsa nelsson'u sahaya sürüp göbeği torreira - demirbay'a döndürebilirdik. yorulan kazımcan yerine de angelino'yu iyi olduğu düzende sola alabilirdik.

    ancak işte bunlar hep yapsaydı, olsaydı cümleleri. hani twitter kızlarının bir lafı var ya. futbol perileri yanımızda olsaydı zaten şunları yazmaya hiç ihtiyacımız yoktu. icardi bu maçtan en az 1 gol daha, kerem de en az 1 gol çıkarabilirdi. olmadı. genelde oluyor. nitekim grubun 2. maçında manu deplasmanından da bu kafayla galibiyetle döndük.

    ben okan buruk'u açıkçası sadece alkışlıyorum bu akşam için. müthiş top oynattı. bitirme yüzdemiz biraz daha artınca vura vura geçicez maçları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın