• 174
    asla gaza gelip full efor bam güm hücum oynanması gereken bir maç. bayern kontra atak ile kanat forvetlerinin ok gibi fırlamasıyla çok hızlı pozisyon buluyor ve gole çevirme oranları çok yüksek. bizim bu sene hücumda çok top kaybedip 2-2 veya 3-3 adam adama yakalandığımız maçlar oldu. bayern bunun cezasını çok rahat keser.

    united bile ilk golde çok rahat bu cezayı zaten kesmişti.

    maçı sakince orta sahada kavga ederek taraftar desteğiyle rakibi yorup yıldırmalıyız. savunmada zayıf noktaları laimer, kesinlikle sabırla kaptıracakları topu bekleyip ileri hızlı topu çıkartarak kontra atakla zaha, kerem ve oynayacaksa bay ile laimer tarafından rahat pozisyon buluruz.

    bu arada laimeri orta sahaya çekip sarr'ı bile oynatsa yine en zayıf noktaları o bölgedir. bu maçı çözerse zaha veya kerem çözer. bu arada maçı çözer dediğim 1 puandan bahsediyorum. çok fazla yüksekten uçup heyecan yaratmamıza gerek yok.

    bu seviye çok başka arkadaşlar boşverin tadını çıkaralım. beklentim sahada cidden iyi bir mücadele eden galatasaray görmek istiyorum. oyuncularımızın piyasa değeri artsın bu seviye oyuncusu olduklarını gösterebilsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın