• 137
    yenilmenin kolay, puan almanın olay olduğu maçtayız.

    gruplar çekildiğinde 2 bayern maçına da kafadan 0 yazmışken, gelinen noktada, "biz bu maçtan puan alır mıyız" veya "36 maçtır yenilmeyen bayern'i yenersek ne sükse yaparız" diye kafa patlatıyorsak, ümit ediyorsak ve hayal kuruyorsak bu okan hoca ve aslan takım sayesindedir. şunu hayal edebiliyor olmak bile ne kadar büyük bir gurur kaynağı, bunu galatasaraylı olmayan anlayamaz.

    çıkacak kadro konusunda okan hocam'a akıl verecek kadar hadsiz değilim, en iyisini o bilir. lakin acaba daha önce yapmadığını yapıp 3'lü orta saha ile başlar mıyız, bunu da çok merak ediyorum. keşke bir 10-15 dakika okan hoca ile konuşup aklından geçen senaryoları ve 83279 milyar ihtimali konuşabilme şansım olsaydı. ama manu deplasmanında yaptığı gibi tete-kerem-zaha ile de çıksak, orta sahada ndombele de oynamasa, ben kendisine güveniyorum ve hangi kadroyu çıkarırsa çıkarsın, gurur duyacağımız bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum.

    teknik, taktik, sane, mane çok giremiyorum, çünkü karşımızdaki rakip üstün alman teknolojisi bayern münih ve bunların hiçbir önemi kalmayacak ilk düdükten sonra. fakat yine de insan azmanı goretzka'nın olmaması bizim için şans, nitekim hayvani bir fiziği var ve torreira'yı sahadan silebilirdi.

    okan hocam'a sonsuz güveniyorum. tıpkı old trafford'u sessizliğe boğduğumuz ve bütün avrupa'yı kendimize hayran bıraktırdığımız gibi, bayern'e karşı da yine elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. okan hoca öyle muhteşem bir takım ve güçlü bir oyun kurdu ki, yenilsek dahi (zaten çok zor yeniliyoruz) ben etkisiz ve şuursuz bir top oynayacağımızı düşünmüyorum. yine ne yaptığını bilen, akıllı, belli bir plan dahilinde oynayan bir takım izleyeceğiz. önemli olan tek nokta da benim için bu zaten.

    başarılar aslanlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın