resim
Dominik Livaković
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Hırvatistan
  • 241
    rakip takımda en sevdiğim oyuncu tipi olan et mi tavuk mu belli olmayan oyuncu türlerinden biridir. bir tarafta, 28 yaşına gelmiş, yerel ligin dışına çıkmamış bir kaleci, diğer tarafta, 10 senedir şampiyon olamayan bir camia, üzerinde muazzam bir baskı olan ve 1 senelik kredisi bile bulunmayan bir yönetim. şu şartlarda kendisi alınacak bir risk değildi.

    altay’ın kaleci olmadığını 4 senede anladı bu camia. bunu da anlamaları bi 4 sene falan sürer, böyle akıl küpü bunlar. 100% hatalı goller yiyebilirsin, kötü bir maç çıkarabilirsin de o frikikten yedirdiğin gol ne be abi. ismail çipe, eray işçan falan öyle goller yediriyordu bizde. direkt onları hatırlattı.

    iyi kaleci, duran toptan ve o kadar uzaklıktan gelen şutu içeri almaz. kendisi iyi kaleci değildir. uzaktan gelen her şutta far gören tavşan gibi kalakalıyormuş. fener’i takip etmiyordum ama yediği goller bildiğin made my day.

    bu burda dursun, aralık ayına kadar hazır olacak ziyech ve zaha’lı kadromuzla oynadıktan sonra tekrar bu başlığa geleceğim ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın