• 6
    harcama limitinden dolayı geç kalındı diyoruz da 2.fener nasıl cayır cayır transfer yaptı o zaman ben de orayı anlamadım. galatasaray zalgiris'i geçtiği an konferans grupları garanti idi. fener ile aynı duruma geliyorsun yani.

    nihayetinde bilançoya işin sonunda bakılmıyor mu? sen sanchez'i al, nelsson'u nasılsa satarsın, ya da al adam gibi bir 8 numara, oliveira'yı kimse almasa araplara satarsın.

    oyuncu bazında bakılınca hep üst seviye adamlar. zaten sorun burada başlıyor. geçmiş kariyerlerine bakılarak oyuncuların eleştirilmesi yanlış karşılanıyor. salı akşamı itibariyle sezonun ilk yarısının yarısını bitiriyoruz.
    angelino verimli değil, ndombele yok gibi bir şey, zaha ne zaman form tutacak belli değil, tete'nin tavanı bu ve bence o kadar da kaliteli biri degil, bakambu'yu zaten gec, ziyech diyorsun ne zaman oynayacağı belli değil. halil'e sıra gelmiyor, kerem 1 maç var 2 maç yok.

    uçar kaçar dediğimiz takım her maçı sidik zoruyla kazanıyor. işin garibi evinde ankaragücü'nü de zorla yeniyor, gidiyor deplasmanda manchester'ı da. manu 10 kişi kalmasa puan alabilir miydik, o da ayrı mesele..

    elimizde konuşabilmek için yeteri kadar veri var artık. sezonun ilk yarısında kalan sürede sanchez'in yanına katkı verecek en az 2 yeni transfer daha çıkmazsa biz bu işi beceremedik demektir.

    gelenleri gidenlerle kıyaslarsanız durum daha net ortaya çıkıyor. yunus, emin, berkan, zaniolo ve dubois takımda kalıp, tete, ndombele, ziyech, bakambu ve angelino hiç alınmasalar bugünden geri olmazdık. seviye artsın diye alınan adamlardan sadece sanchez bu beklentiyi karşıladı. diğerlerinde net gerideyiz. hatta sol çizgide zaha kerem değişikliği bile oyunumuzu geriye götürdü. mertens'i kenarda görünce geçen seneki oyuna döneceğiz diye seviniyorum ya. ki geçen seneki oyunun bile bir dolu eksiği vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın