• 5
    yeni transferlerin iyi olması için oyuncuların kaliteli olması gerekiyor.
    kaliteli oyuncuların değeri de bir o kadar fazla.
    harcama limitleri nedeniyle şampiyonlar ligi gibi organizasyonlara kesin olarak katılıp katılmayacağınız netleştikten sonra harcama yapabiliyorsunuz.
    şampiyon bile 3 ön eleme oynadığından transfer sezonunun bitimine 2 gün kala limitiniz artıyor o da şampiyonlar ligine kaldıysanız.
    şampiyonlar ligine kalamadıysanız görüşme yaptığınız oyuncular buhar oluyor. alternatifleri de sizi o kadar beklemiyor ya da daha düşük profilli oyuncular oluyorlar.
    mali açıdan avantajlı diye bonservisi elinde olan kaliteli futbolculara yöneliyorsunuz. bi noktada mecbursunuz. o oyuncular da zaten bireysel antrenman yapıyor o da yapıyorsa.

    hal böyleyken ya kaliteden vazgeçip düşük profilli ama hazır futbolcu alacaksınız ya da kaliteli olsun diyip son güne kadar bekleyeceksiniz.

    ne vereceğini tam bilmediğimiz oyuncuları planlama diye alıp 13. 14. olma riskini alanlar da oldu. sonunu hepimiz biliyoruz. galatasaray ben planlama yaptım, genç ve gelecek vaad eden oyuncular buldum, sabredelim bunlar gelişsin, başarı olmasa da olsun diyebileceğiniz bir yer değil.

    ziyech'i alır gelirsin, zaha'yı getirirsin. oynamazsa o oynamaz. ama sen yönetici olarak en iyisini getirdim dersin dimdik. o yüzden erden timur'un yöntemlerini başarılı ve pragmatist buluyorum. oyuncular hazır olmasa da hazır olmalarını beklemenin, ulaşılabilecek takım potansiyeline inanmanın da bir büyüsü var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın