resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1124
    taraftar gozuyle yorumlamasi biraz zor bir oyun karakteri olan oyuncumuz. kesinlikle yararsiz veya cok kotu oldugunu dusunmuyorum. cok iyi de diyemiyorum elbette.

    fakat olumsuz elestirilerin de cogunun ezbere yapildigini goruyorum/okuyorum. ornegin 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçında yaptigi hata ikili mucadeleyi kaybetmesi degildir (cok insan buna dikkat cekiyor), golden onceki sut tercihi hatalidir eyvallah, ama ikili mucadele kaybedilir kazanilir, bunlar normaldir, hele hele ilgili pozisyondaki gibi ortalama ustu hiza sahip ve kosarak gelen bir rakiple oyle bir pozisyonda karsi karsiya kaldiysaniz, kaybetme ihtimaliniz yuzde elliden fazladir. mucadelesini de elinden geldigince yapmistir ama kaybetmistir, burada veya diger platformlarda oyle yorumlar okudum ki sanki rakibi yuruyerek takip eden temassiz bir bek oyuncusu tanimlanmis. en azindan bu kadar da olmadigina ben gozlerimle sahit oluyorum.

    tekrar edeyim, demiyorum ki ucuyor kaciyor, diyorum ki abartili ve ezbere gomuluyor. oyuna katkisini ise yoklugunda daha dogru anlayabilecegimiz tipte bir oyuncu gibi geliyor bana. herkesi tatmin edemeyecek belli ki. teknik ekibe guvenip devam etmemiz gerekiyor, nitekim kadromuzdaki sol bek kendisidir. her mactan sonra keske transfer edilmeseydi demek faydali bir elestiri degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın