• 90
    fanteziye gerek yok. bildiğimiz oyunu daha diri oyuncularla oynayacağız işte. kadrodaki kerem , demirbay mı olur aktürkoğlu mu olur ona da hoca karar verir.

    -----------------------icardi----------------------
    ----zaha-----------kerem---------barış-------
    -----------------torreira--kaan------------------
    --apokerim---sanchez---nelsson--boey--
    ----------------------muslera---------------------

    icardi'nin sakatlıktan ötürü olmadığı kabus senaryosunda zaha ya da barış alper tek forvet olarak düşünülebilir. guardiola'nın haaland öncesi forvetsiz 4-3-3'ü denenebilir ama okan hoca angelino ile 3-6-0'ı deneyecektir build up kısmında kendisini kullanmak istiyor bence özellikle.

    ---------------------------------------------------
    ----zaha-----------kerem---------barış---------
    ---angelino------torreira--kerem d------boey--
    ----------abdülkerim--nelsson--sanchez--------
    ----------------------muslera---------------------

    böyle bir kadro ve dizilişte ileri 3lü sürekli hareket halinde olmalı. anahtar oyuncuysa kerem demirbay ve onun ceza sahasına yapacağı koşular olur.

    bence musiala 3 kişi çalımlayıp yaydan köşeye falan atmadığı sürece bu maçtan puan alırız. yeter ki adamların isminden çok fazla korkmayalım. ya da fazla gaza gelip torreira ile kalecilerine pres yapmaya falan çıkmayalım çok fazla boşluk vermeyelim.

    fc bayern bizi franz beckenbauer, gerd müller falan oynarken bile bizi istanbul'da yenememiş. harry kane, coman gnabry falan onların yanında tırt adamlar.

    tamam şampiyonlar ligi gruplarında iyi sonuçlar alıyorlar ancak yenilmez de değiller. bu adamların her sezon belalısı olan borussia mönchengladbach'tan eksiğimiz yok fazlamız var. onlar yapabiliyorsa biz de yaparız. https://arsiv.mackolik.com/...ches.aspx?id=3863668
App Store'dan indirin Google Play'den alın