resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6713
    dün yine rezalet bir 10 numara performansı vardı, ama hiç bir açıdan eleştiremiyorum çünkü suçu yok. orda yapamıyor, yapamayışını da sorun etmeyip tekrar orda oynatıyoruz. yine yapamıyor. form eksikliği, performans eksikliği falan da değil hani, allah vermemiş ya. allah bunu da böyle yaratmış yani, bu da solda oynayabiliyor işte. artık merak ediyorum neden? neden ya? karşılığında hiç bir şey elde edemediğimiz gibi hem kendisini hem de takımı niye aşağı çekiyoruz? 2 senede yemediği linci 10 numaraya geçtikten sonraki 3 hafta içinde de yedirdik ve yetmedi, hala neden? yanlış olmasın barış alper yanlış kullanılıyor falan da değil bu muhabbet, her yıl çatır çatır double double yapan bir oyuncuyu yerinden etmekten bahsediyorum.

    haftalardır nerde nasıl yapamadığını, nelerde eksik kaldığını, yok yere hangi özelliklerinden olduğumuzu izlediğimiz sayısız sekans artık bir seyirci olarak bana çok yorucu ve yıpratıcı gelmeye başladı.

    half space'leri dolduramıyor. tete ve zaha'ya yardımcı asla olamıyor. bir kanat oyuncusu olduğu için yardım anlayışı opsiyon olmaktan çok koşu atmaktan ibaret zaten. rakip kapalıysa ki çoğunlukla kapalı, bu koşuları da direkt ölü alanlara atığı için top alamıyor. oyun kurulumu zaten becerebileceği bir iş değil. aldığı çoğu topu kontrol etmesi ve önüne alması için gereken 3-5 saniye içinde ya kaybediyor, ya da uzun oynayıp öyle kaybediyor. biz bunu kendisine niye yapıyoruz? tete gibi teknik kabiliyeti hardcore seviyede, top ayağına yapışan, oyun kurmayı da beceren ve hatta bunu seven bir oyuncumuz da var mesela?

    işin ilginci fanları da kabullenmiş. adam mevkisi yüzünden %30'uyla belki oynuyor belki oynamıyor, oturup %30'uyla yaptıklarını övüyorlar çok ilginç hakikaten. peki ya %70 ? ben kerem'i geri istiyorum.

    (bkz: 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın