resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1099
    baştan ayağa soldan sağa çok ama çok kötü futbolcu. bu oyuncu transfer edilirken birçok taraftarın zinchenko ile karıştırdığını düşünüyorum. öyle ki 10 numara dahi oynar diyenleri duyduk.

    arkadaşlar bu beyefendi savunulurken önce hücumu iyi savunması kötü dendi. orta seviyesi belki de en kötü beklerden. öyle ki bazı ortaları öyle kötü ki acaba bu adam gaipten kişiler görüyor da onlara mı ortalıyor dedirten cinsten.

    savunması berbat ötesiydi ki bu maç savunmayı toparladı denilen maçta dahi rezalet bir savunma performansı vardı. ancak beşiktaş maçı ise şiir gibi rezalet performans. yenilen golde önce hava topu alamama, sonra rakibi takip edemeyip üzerine kayma ile adeta intihar etme hareketleri mi dersiniz yaptığı ortalar verdiği paslar mı dersiniz. en son latoyu izlerken bu kadar çaresiz hissediyordum kendisi sıkı nostalji yaptırıyor bize sağolsun.

    bu oyuncuya tepki vermemek de taraftarın ne denli transfer obezi olduğunu ve yabancı fetişi olduğunu da gösteriyor. arkadaşlar bu stadda kerem aktürkoğlu yuhalanırken/tepki yerken bu beyefendinin daha hiçbir tepkiyle karşılaşmaması hala toparlanabilir diye savunulması kabul edilemez. aynı hareketleri kazımcanın yaptığını düşünelim burada kazımcanın yanında 340 yazıyor olabilirdi. bu gibi tipleri görünce elimizdeki assetlere iyi bakalım bunlar gibilere de bir daha muhtaç olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın