resim
Reha Kapsal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 255
    eleştirmesine eleştirelim; kabul... program başında fatih terim ve okan buruk ile ilgili olarak söylediği ne kadar yanlışsa devamında pozisyonlara geçildiğinde kırmızı kart pozisyonu için net olarak kesin olarak tartışmasız şekilde kırmızı kart demiştir.

    bir üstte yazar arkadaş da belirtmiş; sanırım eski bjkli futbolcu olan gökhan keskin her doğru karara muhalefet ederken; reha kapsal ısrarla tartışmasız kırmızı kart dedi. gökhan denen amigo lafa girmeye çalıştığında ise benim görüşüm diye de o şahıs lafa girmeden ağzına tıkıştırdı cevabı...

    sağda solda dijital medyada başkalarına hizmet eden bir çok isim var; sevip beğenip burda bu tiplerin görüşlerini paylaşanlar var; hatta o kanalda ne işi var diye eleştiri getirildiği vakit '' aman napsın, ekmek parası '' muhabbetine giren yazar arkadaşlar mevcut burda... çok merak eden ilgili başlıklara bakabilir...

    evet ülkemizde asgari ücret 11.400 tl, bazı çok duyarlı arkadaşlar bu sözde tiplerin isimlerin ekmeğine kadar düşmüş durumdalar, sizde haklısınız, bu ülkede durum belli büyük kesim asgari ücret ile çalışırken orda burda yorumculuk yapan insanlar aman allah muhafaza aç filan kalırlar.

    bence reha kapsal bu bahsini ettiğim tiplemelerin çoğundan iyidir; ha yorumlarını seversiniz sevmezsiniz bunlar ayrı.

    bildiğim kadarıyla fatih hoca ile de iyi bir iletişimi var, hatta bir ara canlı yayında iken trabzonun hocaya teklifini konuşuyorlardı, hoca reha kapsal'ı aradı canlı yayın esnasında 3-4 dakika telefonda görüştüler.

    kendisini seversiniz sevmezsiniz bunlar ayrı; ne hikmetse bizim maçlardan sonra destek eli gibi kaleci için yeni yeni kavram üreten tiplerin olduğu yerde, bugün maçta bal gibi kırmızı kart olan pozisyona kırmızı kart, icardi'nin penaltı pozisyonuna da penaltı demiştir. aynı pozisyona önceden kulübümüzde görev almış adını yazmak istemediğim sözde galatasaraylı şahıs, gri pozisyon destek eli meli derken reha çıkıp bunları söylemiştir.

    işin durumunu boyutunu siz düşünün artık...

    reha kapsal'ın her görüşüne katılmayabilirsiniz, hangi takımlı benim şahsen bilgim yok, fenere güzellemeler yaptığı olmuştur, doğrudur. bende dinledim zaman zaman. ama bugün çoğu pozisyonda amigolar muhabirler ağlarken kendisi pozisyonları objektif bir kimsenin yorumlayabileceği şekilde yorumlamış, doğru neyse onu söylemiştir.

    beğenmeyenler draxler serdar ali'yi, aman işsiz kalmasın ılgaz'ı, aman işsiz kalmasın kelleci'yi, aman işsiz kalmasın - liste uzar gider - başka başka gslileri izleyip dinleyebilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın