• 689
    artık yenikken ya da beraberken değil, maçı galip bitirdiğimizde bile sözlüğe adım atmamak lazım anlaşıldı.

    yorumları okudukça gözüm kanadı valla. futboldan bu kadar bihaber olunmaz ya. entry’ler de aynı ağızdan çıkıyormuş gibi. sadece nick’ler farklı.

    bilmeyenler için söylüyorum; bu maç derbi maçı. her sonuca açık olan bir müsabaka. rakibin 10 kişi kalması sana ekstra gol kazandırmıyor, geçen sezon 10 kişiyken 4 attı beşiktaş fener’e, fenerbahçe penaltı kazanıp hem de 2-0 olacakken maç penaltıyı kaçırıp 4 golü kalelerinde gördüler. futbol bu yüzden zevkli zaten.

    penaltı da kırmızı kart da futbolun içerisinde olan şeyler. o olmasaydı bu olmasaydı demek kadar saçma bir şey yok. ona bakarsak mert kırmızıyı yemeseydi gol olacaktı zaten top. maç 2-0 olacaktı, belki farka gidecektik?

    takım kaleye 26 şut mu ne çekmiş. beşiktaş 10 kişi kalmadan önce çok daha iyi oynamışız ama allah var beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra full konsantre oynadı. bizim de kırmızıdan sonra konsantremiz kayboldu. sonuç olarak da 100% haklı bir penaltıyla maçı aldık. kötü oynadık mı evet özellikle maçın 2. yarısı baya kötü oynadık ama bu da anlaşılabilir bir durum. şu oyuncumuz hazır dediğimiz kaç tane oyuncumuz var kadroda bilemiyorum.

    şu ligde zaten zor diyebileceğimiz 3 4 maç var artık ve 1 tanesinden galip ayrılmışız. hala fm tadında eleştiriler alıyor takım. inanılır gibi değil ya cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın