• 289
    çıldırmamak elde değil.
    2. setten beri izliyorum maçı.

    libero bihter'in tek olumlu hareketi yok. 2. sette eline top değmedi. hatta bazı toplarda, şaibeli maçlarda gol yedikten sonra tepki veren kaleciler gibi tepki veriyor. ablacığım beynine nöronlar lagla mı gidiyor? bizi mi çıldırtmak için yapıyorsun? veya 'ben çabalıyorum' imajı yaratmak için mi bu çaban? kendisi yerine sadece görüntü olarak bir korkuluk koysak aynı voleybolu oynarız.

    pasör çaprazı cuttino diye bir oyuncu almışız. kendisi yerine hiçbir şey almasaydık olurmuş. hatta mümkünse yerine smaçör alsak da farklı sistemde oynasak daha iyiymiş. bir topu öldür be kızım. 3. sette an itibariyle 3 sayısı olan pasör çaprazı neymiş?

    logan eggleston'u normalde beğenmem ama, liberosuz takımlar için birebir. neredeyse her topu ilkinle ikisi karşılıyor. en azından voleybolcuya benziyor.

    2. sette, set kopana kadar fatma beyaz izledik. dedim ayçine bir şey mi oldu? neyse ki 3. sete onunla başladık. sanırım yeni gelen hoca, ayçin'in farkında değil, hamle oyuncusu olarak kullanınca, 'ne oyuncular buldum be' falan gibi hava atmanın peşinde.

    gelelim pasör kanami'ye. yani pek bir şey de diyemiyorum, çünkü dediğim gibi liberomuz yok, varsa da kendisi top karşılamıyor. sanırım gamze kılıç'ın japonya şubesini transfer etmişiz. dengesiz dengesiz toplar atıyor, ilkin kanami tarafından atılan 1-2 pasta 'allah kahretsin bu sporu' der gibi parmak pasla rakip sahaya geçirdi.

    yahu hem gerideki oyuncular top karşılayamıyor, hem pasör dengeli toplar atamıyor, hem de ileride bir boy avantajıyla blok yapamıyoruz. böyle bir geri hat kuracaksanız, bari uzun bir pasör, pasör çaprazı alaydınız da, blok üzerinden sayıya gideydik.

    böyle bir ileri hat kuracaksanız, bari geride adam gibi bir libero alsaydınız.

    (bkz: baba akü yok)
    (bkz: baba akü komple yok)
    (bkz: 21 ekim 2023 vakıfbank - galatasaray daikin kadın voleybol maçı)

    sonuç mu, 3-0 mağlubiyet tabii ki. 65 dakikada maç bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın