resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2931
    forvet ve forvet arkasında 11 başladığı her maçta da istisnasız çılgın attı. buna milli maçlar, hazırlık maçları da dahil.

    fakat bugüne kadar sağ açıkta 11 başladığı hiç bir lig maçında iyi performansı yok. standart performansı bile yok, ekseriyetle kötü. sol açıkta bile beşiktaş ve ankaragücü'ne karşı iyi performansları var ama sağda yok.

    fakat yine yeni yeniden sanki 10'larca kez deneyip görmemişiz, test etmemişiz, oyuncuyu da zaten hiç bilmiyormuşuz gibi kendisini sağa atarak başlayacağımız konuşuluyor. kuntz'undan, montella'sına kadar 2 haftada nasıl verim alabileceğini çözdü herkes. kimse karavana atmıyor. tüm eleştirilere rağmen milli takımın forveti yapıldı ve karşılığını da misliyle verdi. bir tek biz hala aynı hataları yapması için sıkılmadan aynı mevkiye atıp, her iyi performansını da sağ açıkta linçleterek ödüllendiriyoruz.

    dahası, sonradan girdiği her maça etki edebilecek özelliklere sahip bir oyuncu olduğu için yedek kulübesi için o kadar büyük bir hamle gücü oluşturuyor ki, kendisi 11 başladığında kulübedeki hamle gücümüzü de kaybediyoruz. üstelik tüm bunlardan da sağ açık performansı için vazgeçmiş oluyoruz. halbuki aynı kenara 2. yarı girse bambaşka oluyor her şey...

    bugün 11 başlayacaksa umarım bu forvet arkasında oynayacağı için olur. yoksa kesinlikle kulübede olmalı. zira 65 den sonraki en büyük kozumuz kendisinin gücünü mertens'in zekasıyla birleştirmek oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın