resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Nice
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 777
    süper ligde savunma hatlarını pasla değil dribbling ile delen futbolcu her daim daha fazla iş yapmıştır. çünkü hat delen pasların %80'ini takımlardaki oyuncular iyi bir first touchla önüne alamadığı, oyun vizyonuna yeterince sahip olamadığı ya da temaslı oynamaktan kaçındığı için genelde tekrar tek topla geriye oynuyor. o zaman da hattı delmenin bir anlamı kalmıyor. 10 tane hazırlık pası yap boşluk ara, zar zor bul attığın pası ilerideki sana tekrar geri göndersin. tam bir kanser futbol. *

    halbuki hattı dribbling ile deldiğin vakit bir sonraki hattan da üzerine adam çekerek pas atacağın futbolcunun da hareketlenmesini ya da doğru konum alabilmesini sağlıyorsun bu bakımdan bu ligimizde çok önemli bir meziyet. bu nedenle gedson ya da ndombele gibi oyuncular avrupa'da çok tutulmasa da bizim ligimiz için cevherdirler.

    henüz daha bu özelliğini çok fazla gözlemleyemedik ama form tuttuğu vakit özellikle derbilerde fark yaratacağını düşünüyorum. oyuncu attırır rakibi 10 kişi bıraktırır, tabii türk hakemleri müsade ederse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın