resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2893
    benim bildiğim erden timur a spor yayınında ki* açıklamaların sonraki oluşabilecek olayların olasılıklarının sonraki 2-3 hatta 4 hamlesini hesaplamıştır. kendisi cümlelerine dikkat ettiyseniz analiz yapmayı seviyor ve ona göre hareket ediyor. bu ortaya çıkardığı mevzuların karşı tarafın yalanlayacağını bildiğinden, ona göre el altından ya belgeleri servis edecek ya da fırat develioğlu gibi aracı bir kişiyle mevzuyu resmiyete dökebilir.

    şu anda hepsi tutuşmuş vaziyette. tam da fenerbahçe'nin iyi gittiği bir stratejik zaman diliminde yaptı konuşmayı. bundan sonrada erden timur'un yaptığını başka birisi de az da olsa yapma olasılığı olduğundan kimse kolay kolay bu tür işlere kalkışamayacaktır diye düşünüyorum ama belli olmaz burası türkiye.

    1959 yalanı için komisyon kuran tff bakalım bu iş için komisyon kurabilecek mi?

    ali koç'u bitirebilir mi tabiki de zor ama hiç olmazsa onu türk futbolundan uzaklaştırabilecek tek adam kendisi. bu t..lara sahip, bu memlekette kendisi gibi hırslı, ileri görüşlü ve çılgın bir adam yok.

    ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim, adamın girdiği yoldan zararlı çıkacağını bildiği ve söylediği halde bu saatten sonra taraftarlarımızdan erden timur'a laf etmenin izah edilebilir hiçbir yanı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın