• 70
    dikkat etmemiz gereken maç. 2-3 haftadır herkes şöyle fark atarız böyle yeneriz kafasında, hatta beşiktaşlılar bile şu maçı oynamasak keşke falan diye konuşuyorlar. evet manchester'ı yenmiş olabiliriz, evet çok kaliteli bir kadromuz var, evet maç arena'da ama sonuçta bu maç bir derbi. korkmamiz gereken şey beşiktaş'ın bu maça kaybedecek bir şeyleri olmadan çıkacak olması. üzerlerinde bir baskı olmayacak, rahat oynayacaklar. ciddi bir oyun planları yok, takımda eksikleri var, kötü gidiyorlar ama sonuçta ligdeki kaliteli dört beş kadrodan birine sahipler. aboubakar asla bir icardi değil ancak bence ligde icardiden sonraki en yetenekli forvet oyuncusu. her an kendi becerileriyle veya uzaktan şutla skoru değiştirme ihtimali var. gedson bilmiyorum oynayacak mı ancak kaliyeli bir orta saha olduğunu hepimiz biliyoruz ve bizim maçlarda ekstra bir motivasyonla oynuyor. rashica eski oyuncumuz ve ilk defa arenada bize karşı oynayacak, kendini göstermek isteyecektir. öyle ya da böyle bir ghezzal var ve hala tehlikeli ortalar açabiliyor. demem o ki dikkatli oynarsak, rakibe ilk dakikadan itibaren nefes aldirmazsak, gol atacağız diye paniğe kapılıp geride boşluklar vermezsek bu maçı alırız. ancak rehavet ve panik bizim bu maç için baş düşmanımız. ligde bu tür maçlarda şans verilmeyen rakibin yaptığı sürprizler sürekli oluyor. lütfen rehavete dikkat.

    öte yandan okan hoca bu tarz büyük maçları hep iyi oynattı. kadro rehavete kapilmazsa bu tarz maçlarda hep gerekeni yapıyor. ayaklarımızı yere sağlam basıp skoru alıp kontraya yatmamiz gereken maçtır. bu maçtan üç gün sonra oynayacağımız bayern maçı bizim için asıl hedef maç ancak öncesinde bu maçı da alıp kafamız rahat şekilde bayern maçına çıkmalıyız. fenerbahçe önümüzdeki süreçte adana demir, trabzon ve beşiktaş'la oynayacak, biz bu maçı kayıpsız atlatirsak fenerin puan kaybetme ihtimalinin olduğu bu maçlarda görece zayıf rakiplerimizi yenip fenerin önüne gecebiliriz. bu da fener için ağır bir travma olur.

    velhasıl çok çok önemli maç, dikkat edip akıllı oynarsak ikinci yarı bayern maçı için dinlenme imkanı dahi bulabiliriz. vurduğunuz gol olsun aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın