• 33
    haksız tepkidir, haksız olduğu da okan buruk’un sezon içerisinde oynatmak istediği oyunu ve diğer oyuncuları kullanış şekillerini gördükçe daha da ortaya çıkmaktadır.

    twitterdaki anon galatasaray fenomenlerini çıkarttığı herhangi bir yangında da örnek olarak bu transfer dikkate alınmalıdır.

    bizler taraftar olarak pekala takıma dair fikirsahibi olabiliriz vefakat hiçbir zaman işin mutfağını göreb kimseler kadar mükemmel yemek için neye ihtiyacımız olacağını bilemeyiz. nihayetinde biz yalnızca önümüze konulanı görüp yorumlayabiliyoruz. işin mutfağındaki teknik direktörümüz veya yöneticilerimiz ise hem sahaya çıkan oyuncuların çok daha fazla datasına sahip olup hem de takımı ne şekilde kullanacağımıza ve dolayısıyla neye ihtiyacımız olacağı bilgilerine sahip olarak yorum yapıyorlar.

    gelinen noktada şimdiye kadar teknik direktörümü bu tag açılmasına sebep oyuncunun ikamesini takım içinden bir ikamesini yaratmış olsa da bu okan hocanın ekstrasıdır.

    okan hoca pekala ben bu takımın oynayacağı mükemmel oyun için bu tip bir oyuncu istiyordum, almadınız o yüzden kötü oynuyoruz da diyebilirdi.

    ne zaman ki teknik direktör yöneticiler hakkında ya da tam tersi şekilde tarafların kötü niyetli olarak hareket ettiği bilgisi doğrulanır o zaman hep beraber yangın çıkartılır da, başlıktaki tag tamamen hocanın isteğinin giderilmesine manş olmuş, hocanın aklında oynatmak istediği ve hepimizin de pekala hoşuna gidecek olan oyun için önemli parçalardan biri hakkında yargısız infaz niteliğinde bir hashtagdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın