• 18
    başarılı bir belgesel. beckham çocukluğumuzun topçusu. o yüzden hayatında yaşadığı olaylar bize çok uzak değil, her şeyi az çok anımsıyorsunuz. belgeseli başarılı kılan, kusurlarıyla birlikte bir insan portresini çizebilmesi. örneğin terim belgeselinde maalesef bu hiç yoktu ve bu yüzden çok başarısız bir belgeseldi.

    beckham'ın bugün bile zaman zaman küçümsenen bir futbolcu olması da kendi tercihiydi. kendisi sir alex'in açtığı yoldan gitmeyi tercih etmedi. baktığınız zaman çok da hatalı bir durummuş gibi görünmüyor, bunun karşılığını da almış gibi görünüyor. ama ne topçuydu be denilen muadillerinden scholes, lampard, gerrard, rooney bugün futbolcu olarak daha çok saygı görüyor, en azından bir kulübün daha büyük efsanesi konumundalar ise bu da onların tercih ettiği yoldu, onlar da bunun karşılığını aldılar. beckham'ın bu konuda çok da sızlanmaya hakkı yok. hepimiz biliyoruz ki futbolcu olarak çok daha iyisi olabilirdi.

    bu arada kendisi de eşi de inanılmaz sıkıcı insanlar. madridli gazeteci de zaten bu durumu tespit ediyor. adam dünya yıldızı, belki dünyanın en ünlü insanı ama toplum önünde konuşamıyor, zaten belgeselde de konuşamıyor. neyse ki solskjaer, neville gibi eğlenceli adamlar belgeselde çok doğru yerlere serpiştirilmiş ve belgesel sıkıcılıktan kurtarılmış. elbette değinilecek çok yön var ama başarılı bir beckham portresi çıkarmış belgesel. adamlar totalde 5-10 dakika ayırdıkları sir alex'ten bile bir portre çıkarmış. bu yüzden çok başarılı bir belgesel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın