• 17
    belgesel olarak beğendim. eksiklikleri var ama yine iyi bir iş. özellikle hem kadınların hem erkeklerin izleyebileceği bir yapım olması bile iyi bir başarı.

    öte yandan beckham'a çok yüklenmemiş fisher. beckham'ın yaratmaya çalıştığı havayı sorguladığı tek bir yer var, o da galaxy'den milan'a gittiği dönem için "galaxy benim evimdi, hiç ayrılmak istemedim" demesi üzerine fisher "mahkeme kararı çıkartıp kaçmaya çalıştığın dönem hariç" diyor. orası var, başka da hiç yüklenmemiş. mesela ispanya'da eşini aldattığı iddialarının gerçek olup olmadığını hiç sormuyor. beckham da buna hiç girmiyor. enteresan...

    dönem dönem komik kısımlar var. "posh spice takes up in the ass" gibi, ali g sekansları gibi... bu yüzden başarılı buldum belgeseli. ancak izlerken dedim ki, karısı adamı vezir de etmiş, rezil de etmiş. bugün beckham ikon olduysa bu posh sayesinde. öte yandan ispanya'dan, tam da çıkış yakalamışken ayrılması de posh yüzünden. bir insan evladı neden real madrid'i kendi isteğiyle bırakır ki...
    yine daha o yaşında, kariyerinin iyi bir noktasındayken abd'ye gitmesi de posh yüzünden. parayı tercih etmişler, ünlü olmayı... milan'a gidip başarılı olunca hatasını fark etmiş ama artık çok geç olmuş onun için.

    günün sonunda başarılı bir belgesel. yapımcı fisher'ın da succession dizisindeki hugo karakterinin olması işin bonusu. bu son detaya da çok şaşırdım. adam oscar ödüllü belgeselciymiş, haberimiz yok. fuck off hugo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın