resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8215
    şunu oynatmıyordu, bunu kesti ondan adamı kaybettik, şöyle olsa bunlar olurdu, adamı küstürdü bak şov yapıyor gibi düşünceler bana göre yanlış. her oyuncusuna yeterince şans verdi ve veriyor. kimse de diyemez ki ben çok oturdum hoca beni hiçe saydı. bugün milli takımda iyi gözüken her oyuncuda direkt parmağı var. kimse inkar da edemez. bugün milli takım güçlüyse kendisinin çok büyük katkısı var.
    kerem, abdülkerim, yunus, berkan, kazımcan, kaan ayhan, barış alper yılmaz. 7 net adam var milli takımda performans verebilecek. sadece futbolcu güzellemekle olmuyor bu iş. ligimizde alt yapı zayıf, oyuncular sonradan açılıyor. kerem hariç öteki saydıklarımın hepsine 2 sene önce şüphe ile bakılıyordu. kaldı ki kerem'i bile hazmedemeyen insanlar mevcut. şu an galatasaray güçlüyse milli takım güçlüdür diyebiliyorsak en büyük katkının hocadan geldiğini düşünmek gerek.
    bu sene mesela fener hikayeden dolu dizgin gidiyor. ferdi dökülüyor milli maçlarda, irfancan dökülüyor, ismail bir iki parladı ancak burada yaptıklarını biliyoruz. samet desen neden oynadı onu bile bilmiyorum. kaan ayhan hak ediyordu orayı. neyse demek istediğim oyuncuların performanslarını arttırıp bir yere gelmesini sağlayan hocadır. doğru pozisyon bilgisini aşılamak çok önemli. oyuncunun da çalışası varsa aklı alıyorsa yapar. herkes mutlu olur. milli takımın başındaki adamlar sadece seçicilerdir. çok ufak nüanslar ile dokunuşları yaparlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın