resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 430
    uzun zamandır hakem hatalarından dolayı fenerbahçe maçlarını izlerken ciddi sinir, stres olduğumdan genellikle pek izlememeyi tercih ediyorum. çünkü son yıllarda bu adaletsiz düzen iyice arşa uzandı, normal maçları yok ama bunu söyleyince hiçbir fenerbahçeliye doğal olarak inandıramazsın. neyse konumuz bu değil, konumuz ferdi kadıoğlu.

    şimdi ben bu ferdi kadıoğlu'nu türkiye a milli futbol takımının son iki maçı olan hırvatistan ve letonya maçlarında dikkatle izledim, kimdir bu yere göğe sığdıralamayan ferdi kadıoğlu? az çok biliyorum da maçın tamamında ne yapar? tempolu, fena olmayan bir sağ bek ancak bu kadar. bu adam karşısına gelen sol açıklara kanat değiştirtebilir mi? mümkün değil. bu adam hava toplarının tamamını alır mı? imkansız. bu adam maçın 5. dakikası ile 85. dakikasında aynı deparı atabilir mi? pek göremedim. eee bu adamı ciddi ciddi boey'den üstün gören bir güruh vardı, hala var mı bilmiyorum. ya bırak üstün görmeyi kıyas bile yapmam.

    ben kolay kolay galatasaray maçlarını kaçırmam, ben boey'in şu ferdi'nin bahsettiğim milli maçlarda yer alan performansına yakın bir tane maçını bile izlemedim. şu an fransa milli takımına çağrılmıyor olabilir ki çağrılacak ancak boey'i kyle walker'la falan kıyaslarsın, ferdi kim?

    ben boey'in geçen sezon ferdi'nin zaniola karşısında düştüğü acziyete benzer bir tane maçını da hiç izlemedim. boey standartlarına ulaşabilen türkiye sınırları içerisinde herhangi bir futbolcu yok, istisnasız her maç ya her maç ve bunu 90 dakikaya yayabiliyor; ne ferdi'sinden bahsediyorsunuz siz? sonuç olarak hala "ferdi vs boey" diyebiliyorsanız yuh artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın