resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2811
    umarım amatör şubelerdeki başarısız sonuçların ardından bu ihale de kendisine bırakılmaz. adam tek kelimeyle aşağıdaki videodaki usta gibi yönetim kurulu içerisinde.

    https://twitter.com/.../1614907388653346816

    arazi ve tesis çalışmaları, kemerburgaz, florya, riva, mecidiyeköy yetmezmiş gibi futbol idaresi de verildi. hepsinin altından kalkmaya çalışıyor. diğer yandan pilavcı tayfanın fesatlığı, fitnesi, fücuru ile ayağından çekiliyor. yetmezmiş gibi yönetim içinden muhalifleri türüyor. bitti mi, bitmedi. olası bir başarısızlıkta sosyal medyada, yazılı basın ve medyada tüm oklar üzerine çevriliyor.

    biliyoruz yoruldun; ama bu dava sensiz olmaz erden reis.

    bir söz de dursun özbek'e. şu ana kadar iyi geçen yönetim sürecinde belki de tek pay erden timur'a ait iken yönetim kurulundaki diğer şahıslar ne yapmaktadır? zaten geriye yapacak pek bir şey kalmamış iken en azından amatör şubelere dair bir planlama oluşturulması, sponsorluk çalışmaları yürütülmesi gibi noktalarda yönetimdeki diğer isimlerden bir kişi bile elini taşın altına sokup fark yaratacak şeyler yapamıyorsa dönüp kendini sorgulaması gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın