resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6632
    istediği açıklamayı yapmaya gönlünce hakkı vardır. kime destek verdiğine, ne düşündüğüne karışmak kimsenin haddi de değildir. konudan bağımsız herkesin ölü taklidi yaptığı yerde fikrini çatır çatır belirtmesi ise muazzam.

    kendisinin bu cesur çıkışını yapmakta ne kadar özgür olduğunu yeterince belirttiğime göre fikri ile ilgili de bir yorum yapmak isterim. metnin geneline bakınca tek bir noktasına dahi itiraz edemem ama aklıma şu soru takılıyor. iş hamas'ın saldırısı ile kapanmış olsa, israil hastaneleri, çocukları, kadınları kalkan yapan hamas'a aynı karşılığı vermese de sadece yüzlerce israilli öldüğüyle kalsa, filistin'de 1 kişinin burnu bile kanamasa kerem çıkıp "israilli masum siviller terör örgütüne kurban gitti, filistin acilen içindeki hamas'ı bitirmelidir" gibi bir çıkış yapar mıydı? afedersiniz ipinde bile olmazdı. niye olsun? kerem'in umrunda falan değil ki israil tarafı. yani hamas konserde milleti tararken hiç ses etmeyip de israil'in karşı atağı geldikten sonra "pff ya iki tarafın da sivilleri ölüyor" demek bana süper komik geliyor. bu açıklama artık adını siz koyun siyasal islam olur, arapçılık olur onun kendini sanki insanlığı umursuyormuş gibi gösterme açıklaması. kerem çıkıp rte gibi "gel lan buraya israil dölü" falan dese daha samimi bulurdum. şimdi kardeşim adamın içini nereden biliyorsun diye soranlar olacaktır. eee bizde dile kolay 20 seneyi geçti siyasal islam ve iki yüzlülüğü ile büyüdük. daha yazının fontundan bile anlıyorum artık samimiyet derecesini.

    neyse sonuç olarak katılır katılmayız ama istediği açıklamayı yapmaya, istediğine oy vermeye, istediği organizasyonu desteklemeye hepimiz gibi hakkı vardır. konuşadursun spor siyaset farketmez. asıl sıkıntıyı konuşmayanda aramak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın