resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2807
    14 ekim 2023 galatasaray yıllık olan genel kurulundaki konuşmasının tamamını dinlediğimiz kıymetli yöneticimiz.

    özetle tarzı şu: avrupada yarışmacı olmamız lazım, bunun için harcama kısmak değil geliri arttırmak gerekiyor. parayı harcamamızı belki arttıracağız ancak gelirimizi daha da çok arttırarak hem başarıya yürüyeceğiz hem de her gün borcumuzu düşüreceğiz. bu bakış açısını yüzde yüz destekliyorum. hatta yıllardır ben de bunu hayal ediyorum. bu yolda da gerçekten canla başla çalışıyor. sonsuz teşekkür ederim kendisine.

    gelelim eleştiri kısmına. eleştireceğim, burası galatasaray. bahsi geçen konuşmasında mitsö’nün 47 milyon tl, morutan’ın 70 milyon tl anlaşma ile bonservisini sattığımızı açıkladı. artık açıkladı mı ağzından mı kaçırdı bilmiyorum. ama kap’ta her ikisi de 3 milyon euro yazıyor. hem bu sayılar 3 milyon euro etmiyor hem de eşit değil. yani burada bir sıkıntı var. sıkıntı olduğunu hepimiz öngörebiliyorduk aslında ama galatasaray genel kurulunda böyle açıklanması kapta farklı yazması bize yakışmıyor.

    her şeyden çok memnunuz, bugün her şey yolunda, erden bey, dursun özbek ve yönetimine emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten. ama daha şeffaf olmalarını talep etmek de hakkımız diye düşünüyorum. zaniolo, morutan, mitsö gibi açıklamaları muğlak olan transferlere başkaları olabilir ama biz alışık değiliz. benim alışmaya niyetim de yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın