• 14
    şahsi fikrim kulüpten ziyade nike'ın kendi influencerları ile olan kendi süreç yönetimi ile alakalı hediyeler.

    bununla birlikte burada iki saçma durum var;

    ilki bu forma bu şekilde influence edilmeye ihtiyaç duyulan bir forma mı? bir ürünün influence edilmesindeki temel mantık, o ürünü satın almayacak bir kişinin etkisi altınca kalacak bir kişide ürünü görüp fikrini değiştirmesi. gönderildiği twittera ve instagrama düşen isimlerin tarafar üzerinde nasıl bir etkisi var ki bu formayı almayı düşünmeyen bir kimse bu isimler üstünde formayı görüp fikrini değiştirsin.

    devamında ise ikinci saçma duruma geliyoruz, gönderim zamanı, bu formaları satışa arz edildikten sonra değil, satışa arz edildiği esnada -bence daha öncesinde ama o da kesin tepki çekerdi- influencerlar tarafından paylaşılması lazımdı ki satışa çıktığında gidip alsın insanlar. gelinen noktada satışı olmayan bir ürünü pazarlasınlar diye millete forma gönderilmiş, bu insanlar da kimsenin yasal tedarikçiden tedarik edilemeyecek bir ürünü influence etmekle meşguller.

    bunlar haricinde formanın görece tanınmış/geniş kitlelere ulaşan kimselere hediye gönderilmesinde bir beis görmüyorum, sadece bu insanların galatasarayla, futbolla ve taraftarla daha alakalı kimseler arasından seçilmesi gerektiği kanaatindeyim. şahsımca esas sorun ise bu isimlerin paylaşım tarihlerinin organize edilememesi.

    hülasa formaların satış süreci gibi influencerlara gönderimi ve formanın reklamının yapılması süreci ile de konuyla ilgili yetkililer sınıfta kalmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın