resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 308
    (bkz: 12 ekim 2023 hırvatistan türkiye maçı)
    deplasmanda çok güçlü bir takımı hem de çok önemli bir grup maçında yenmiştir. rakip güçlü, maç deplasman, maçın önemi çok büyük. tabiki tebrik edilesi. aşırı övmek için birçok maçını takip edeceğiz, bir maçla göklere çıkarmak tabiki çok skorcu ve peşin hükümlülük olur. ancak yeni gelen teknik direktör tabiki takımda hareketlilik yaratır gibi sığ bir anlayışla da bu önemli galibiyet küçümsenenez.

    o zaman italya deplasmanına mı çıkacağız, çaat değiştir hocayı çağır hikmet karaman'ı. alalım maçı. 4 maç sonra fransa deplasmanı mı var? çat çağır fatih hocamı yapsın showunu. baktın hollanda maçı mı geldi? çağır bilic'i alsın maçını yapsın showunu. allah allah millet niye sistemdi, taktikti, analizdi diye teknik direktörünü yıllarca tutuyor ki.

    bu arada bu maçın türkiye ayağını stadyumda izledim. gayet yenebileceğimiz bir maçı kötü bir taktik ve hocasına inanmayan oyuncuların performansı yüzünden verdik. zaten sonralarda da izlediğim her maçta futbolcuların kuntz'un seçimlerine ve taktiklerine inanmadıkları sahada bile belli oluyordu. zaten maç sonralarında da artık deklare etmeye başlamışlardı. montella beni heyecanlandırdı açıkçası. kuntz zamanı maçları bile izlemek istemiyordum.

    inşallah başarılı olur. bizim türk eski futbolcu, teknik direktör ve yorumcu lobisi yabancı teknik direktörü hiç sevmez ve hemen karalama kampanyası başlatır. adam daha maça çıkmadan söylenenler ortada. onlara göre ya kendileri ya da kendi sevdikleri arkadaşları, tanıdıkları bu görevi yapmalıdırlar. ben kendisini destekleyeceğim. saçma sapan yorumlarıyla millî takım başarılı olmasın da yeter ki biz haklı çıkalım tayfasına da tepkimi göstereceğim. ha başarısız olursa en başta ben de eleştiririm. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın