• 706
    2600 lira gibi fahiş bir fiyattan 100. yıl forması satan, yine de cefakar galatasaray taraftarının fiyatını önemsemeden almak için sitesine girdiği, ancak bunca olumsuzluğa rağmen forma almak isteyen taraftarlarını sitesi açılmayarak bir kez daha hüsrana uğratan mağaza.

    şaşırdık mı? tabiki de hayır. formanın lansman fotoğrafında atatürk'ün imzası ve yazısı mevcut ama denilene göre satılan formalarda yokmuş, ancak özel istekle basılıyormuş. abi zaten bu formanın alameti farikası cumhuriyetin 100. yılına özel basılmış atatürk yazısı ve imzasıyla satılıyor olması. ne diye bunu opsiyonel yaparsınız ki? internetten alabilen taraftar forma geldiğinde bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacak. fotoğrafta ne gösteriyorsan onu göndersene? vallahi akıl sır erdiremiyorum. bu işe yeni başlamış olsanız tamam ama nerdeyse açıldığı günden bu yana bu kadar kötü yönetilen bir mağaza olması gerçekten bıkkınlık verici.

    yıllardır ürünlerin kalitesizliği aynı, elinde icardi gibi bir süperstar var, ülkedeki tüm çocuklar adama hayran, adam sana onlarca malzeme veriyor ama bunu bile olması gerekenin onda biri kadar nakde ceviremiyorsun. 100. yıl formasından önce aylardır taraftar forma diye yalvarıyor magazana forma bile getiremiyorsun.

    icardi'yi, sanchez'i, ndombele'yi, torreira'yı, zaha'yı transfer edebilen bir kulübüz ama bu transferlerin yarısı kadar emek harcansa düzelecek bir mağazayı hala düzene sokamadık. ne desek boş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın