resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6603
    kerem konusundan insanların anlamak istemediği bir şey var. aynısı burak yılmaz için de geçerliydi. bu adamlar gol kaçırdığı için eleştirilecek adamlar değil. keza bence gelmiş geçmiş en iyi türk golcü olan hakan şükür de öyleydi. bu adamlar ekmeğini taştan çıkaran adamlar. maç boyu deneyen, arayan, çabalayan, normalde olsa pozisyona giremeyecek takımda sırf kendi çabalarıyla pozisyonu yaratan adamlar. o pozisyonun kaçması için önce o pozisyona girilmesi lazım. bu adamlar bunu başarabildiği için değerli oyuncular oldu. kerem olmasa ilk yarıda barış'ın golü dışında pozisyonumuz olmayacaktı kaldı ki 2. yarıda da bir çok pas verdi, iyi servisler yaptı. kaçırdığı gollerde ise belki karşı karşıyada aşırtma deneyebilirdi ancak başında 2 stoper varken 30 metreden atılmış topu kontrol etmeden aşırtma vurmak oldukça kompleks bir iş ve kerem daha garanti olduğunu düşündüğü işi yapmaya çalıştı. maç başında sağ çaprazdan vurduğu topta ise zaten daha iyi bir şut çıkarması imkansızdı. maçın başında barış'a sol çaprazdan çıkardığı pas ve 2. yarıda irfancan'a kestiği toplar da gayet iyiydi. irfan yerine topa kafa atmayı bilen birine gelse kesin goldü mesela.

    bunun gibi örnekler arttırılabilir aklıma bir çırpıda gelenler bunlar. özetle kerem olmasa maç içinde neredeyse pozisyonumuz olmayacaktı. tüm bu aksiyonları yaratan adama kötü demek, pozisyonları değerlendiremiyor demek futbolu okuyamamaktır.

    neden kerem tüm pozisyonları kaçırıyor diye sormak yerine neden tüm pozisyonlara kerem giriyor diye sormak doğru yanıta bizi daha kolay ulaştırabilir:) değerini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın