resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8211
    kıskanç, fesat, zehirli türk toplumundan etkilenmeden yoluna devam etmesi gereken güzel hocamız. yeniden takım kursa, aynı şekilde muhteşem dominant bir takım ortaya çıkarır.

    toplumu çok iyi bilen, oyuncuları da keza çok iyi analiz eden kaliteli insan. kalifiye insan. ülkemiz bize atatürk'ün ve atalarımızın emaneti ama toplumumuz korkunç durumda. negatif enerjisi ve kötü niyetiyle gelişimi, ilerlemeyi engelleyen bir toplumda bu adamın yaptıkları çok daha değerli oluyor. daha iyilerini de yapacağına inanıyorum.

    not: 5 yıllık iş hayatım ve sosyal aktivistlik sürecim sonucunda büyük oranda etkenleri çevresel (elbette beni de hatalarım oldu) olan travmalar yaşadım. uzun süre terapiler aldım. şimdi uluslararası bir firmada manager (sales and planning) oldum. yurtdışındayım. hayat çok garip. birçok insan tanıdım. nice kabiliyetli insanı yok eden, buhranlara iten korkunç bir sistem, kitlesel kötülük, nepotizm, liyakatsizlik almış başını gitmiş. türkiye'nin en büyük sorunu budur. bu durum futbola da yansıyor bir şekilde. eleştirirken bile gelişimci olacak şekilde eleştirin. hep bir negatif, hep bir negatif.
App Store'dan indirin Google Play'den alın