resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8210
    yaz transfer döneminde parades, amrabat, vecino gibi ayağı temiz 6 numara istemesinin ne kadar doğru olduğunu 12 ekim 2023 hırvatistan türkiye maçında tekrar gördüğümüz başarılı hocamız. bu arada belirtmeden geçmeyeyim vecino transferinde yangın yapan taraftarlardan biriydim. burada da sosyal medyada da çok yangın yaptım ama pişmanım. gerçi hem erden timur hem okan hoca açıkladı vecino'nun olmama sebebi hocasının bırakmayışı da bir nebze içim rahat.

    galatasaray'ın elinde müthiş bir pres gücüne sahip torreira var. hatta torreira ön tarafta baskıya dahil olunca oyunumuz rakip sahaya yığılıyor ve rakip çıkmakta güçlük geçiyor, türkiye'de zaten çıkamıyorlar. onun dışında kerem, zaha, barış alper gibi bağlasan durmaz pırpır adamlar var. sağ taraf tete ve ziyech gibi teknik, topu tutacak topçularımız var. hal böyleyken arkayı teknik + savunma gücü olan 6 numara ile oyunumuzu çok daha yukarı çıkarabilirmişiz. hoca ise şu an bunu kaan ayhan ile sağlamaya çalışıyor. neyse ki kaan da iyi performans gösteriyor da hocayı kötü durumda bırakmıyor.

    iyi bir 6 numara alsaymışız kerem'i 10, zaha'yı sol açıkta, angelino'nun da sol bekteki savunma zaafiyetini rahatlıkla taşırdı takım. şimdi işimiz biraz daha güç ama takım şu an bunu beceriyor. ndombele ne zaman forma girer belirsiz, girse ne kadar katkı verecek o kadar belirsiz. hal böyleyken devre arasında oliviera'dan çıkıp 6 numaranın tekrar peşine düşebiliriz.

    hocaya güvenmek lazım. bu topçularla her gün çalışan ve bu topçuları daha da yukarıya çıkaran o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın