resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2771
    (bkz: takke düştü kel göründü)

    arkadaş baktı yerine oynayan davinson sanchez kendisinden beş gömlek daha üstün hemen kaçış planlarını aktifleştirdi. büyük ihtimalle menejeri akıl veriyor. sezon başında aldığı maksimum teklif 12 milyon euro, taraftar baskısından satılmadı. keşke gönderseydik. 21/22 sezonunda 13. olan takımda vasat futbolcuların arasında iş gördü, geçen sezon takım savunmasını müthiş yapan takımda sırıtmadı ama yine yediğimiz gollerde ve muslera’nın harika kurtarışları öncesinde aksadı. bu sezon tamamen kaliteli oyunculardan oluşan takıma girmesi mümkün değil çünkü o kalitesi yok. ayrıca ufak bir bilgi vereyim, danimarka’nın 2024 avrupa şampiyonası elemelerinde aldığı tek yenilgide nelsson kardeşimiz ilk on birde. diğer maçlarda danimarka ya gol yememiş ya da tek gol yemiş. ama yenilgi yüzü görmemiş ve nelsson yedek. ben okan hocaya güveniyorum. nelsson yedekse yedek kalmayı hak ediyordur. çünkü okan hoca hak edene forma veren bir adam.

    bununla birlikte, erdem timur’un sanchez transferi öncesi verdiği demeci de hatırlatmak isterim.

    --- alıntı ---
    takıma seviye atlatan bir defans oyuncusu alacağız.
    --- alıntı ---

    nelsson’un takıma seviye atlatmadığı ve kalite yönünden zarar verdiği futbolcu fanatiği olmayan herkes tarafından bilindik bir gerçekti.
    nelsson güçlü değil, hızlı değil, ayakları kötü, hava topları aşırı zayıf, maç içerisinde iletişimi yok, gelen topu ya taca ya kaleciye ya da yanına verir. aynı zamanda geçilmesi kolay bir oyuncu. elle tutulur hiç bir özelliği yok. zaten bu yüzden de satamadık.

    basına verdiği demeç öncesi belki bir ihtimal iyi olabilir mi diye düşünüyordum, piyasa değerine zarar verebilir mantığıyla eleştirmeye de pek sıcak bakmıyordum ama artık bir an önce gitmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü bundan sonra kendisinden bir hayır gelmez, formayı da alamaz. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın