resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2767
    davinson sanchesz'ten kötü stoper değildir.

    konsantrasyonu son derece yüksek, en doğru yerde durup, en doğru hamleyi yapan bir oyuncu kendisi. fakat defans çizgisini kaleye yakın çekip savunma ağırlıklı oynayan takımlar için.

    geçen sezon çok iyi bir performans göstermesine rağmen unutmamak lazım ki rakipleri garip bir ekosistem haline gelmiş ligimizin zayıf takımlarıydı. avrupa'ya çıkınca bu ekosistem fare görmüş avustralya'ya döndü. bir oyewusi'nin defansımıza neler yapabildiğini gördük mevcut oyun anlayışımızla.

    23/24 sezonu şampiyonlar ligi grup aşamalarındaki bayern eşleşmeleri bana göre kendisi için son derece uygun maçlar. zira bayern'e önde basarsanız yeni bir beşiktaş efsanesi yazabilirsiniz. üstelik bayern karşısında forvet atla devenin çocuğu gibi bir fiziğe sahip holjund olmayacak. bambaşka özellikleri olan bir forvet olacak. harry kane gibi her an her numarayı yapabilecek bir adam karşısında mesela nelsson'un savunma konsantrasyonu ve yüksek sezgileri çok çok işe yarayacaktır.

    fakat kendimi okan buruk yerine koyuyorum. ben olsam bu açıklamayı yapan nelsson'u asla sahaya sürmezdim. zira galatasaray yönetmesi zor bir kadro. normalde oynayacak nelsson bu açıklamadan sonra sanki isyanı sebebiyle oynamış gibi görünecektir. bu da diğer oyuncularda cin fikirler yaratır.

    nelsson'un bu huzursuzluğu planlı çıkardığı çok açık. değerini düşürmeye çalışıyor. değerini düşürüp devre arasında ayrılacak.

    ben galatasaray'ın yerinde olsam madem sözleşmesinin bitmesine 3 sene var, menejerini çağırırım nelsson'un. zaten maaşı da düşük. bu yolun çıkar yol olmadığını bir güzel anlatırım. hareketlerini düzeltmediği sürece 3 sene boyunca 25 milyon eu'nun 1 kuruş altına takımdan ayrılamayacağını net şekilde açıklarım. bu saygısızlıklarının devamı olursa a takımla antrenman yapma şansını da kaybedeceğini bildiririm.

    elimizde kaan ayhan var. emin de son derece iyi gidiyor. önümüzdeki 3 sene yeni bir stoper transferine ihtiyacımız yokken nelsson'un akıl oyunlarıyla uğraşmamıza gerek yok. mesele yeni sözleşme meselesi değil özetle. bence nelsson kaybeder. şimdiki maaşıyla 3 sene yedek oturur. sonrasında da kariyeri nereye kadar tırmanabilir bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın