resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1680
    bu sezon büyük maçların x faktörü olabilecek oyuncumuz. hele ki fb maçlarında maçın en kritik adamı olabilir. geçen yıl fb maçlarında bu ünvan beklenmedik şekilde barış alper yılmaz’da idi. bu sene o bayrağı kendisi devralacaktır.

    fb’nin beklerin katılımıyla half space’den ceza alanına çevirdiği topları toplamakla görevlendirilecek. szymanski’nin bulduğu goller ve torrent zamanı fb derbisinde miha zajc’tan yediğimiz golü hatırlayanlar olacaktır. rakibin en büyük hücum kozları bu setler. buna önlem olarak yay önü stoperlerin önündeki oyuncu olarak konumlanacak. bir diğer artısı da kendisi sahada olunca torreira’yı fred’e atmamız olacak. önde baskıdan top çıkarmakta zorlanacak fb takımında fred’in geriden oyun kurmasını engellemek için torreira’yı oynatmak istiyorsak geride kaan ayhan’a muhtacız.

    zaten leandro paredes, mathias vecino, sofyan amrabat gibi profilleri istememizdeki amaç bu modeli oynayabilecek olmalarındandı. kaan ayhan’ın da şimdiye kadarki görevi başarıyla yerine getirmesine şaşırmamak gerekir. okan hocanın marifetleri işte burada ortaya çıkıyor. oyuncu kim olursa olsun yetenekleri çok üst düzey olmasa bile doğru kurguda oyuncudan maksimum verimi alabiliyor. kaan da bu sezon için en önemli oyunculardan biri olacak. en azından ocak ayına kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın