resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2756
    25’ten aşağı satan haindir kafasından bir röportajı ve 2-3 maç yedek beklemesiyle parası neyse ilk teklifte verin gitsin kıvamına gelenler olmuş. nelsson bilhassa sosyal medya hatırı sayılır bir tepki yemiş.

    nelsson’un 25’e satılmayacağını hatta nelsson için 20’yi falan da göremeyeceğimizi defaatle sözlükte belirtmiştim. nelsson’un ederi, oyun stili, çıkabileceği en üst seviye belli. fiziksel kapasitesi, atletizmi ortada. öyle 25-30’lar falan etiket vurup hem çocuğu hem taraftarı demoralize ettiler. çocuğun menajeri 15 teklif getiriyorsa bırakın 15’e gitsin. başkası alıp nelsson’u 30-40’a satmayacak, rahat olalım. nelsson bir tık ağırkanlı stoper, bu tarz stoperlerde 30’a falan çıkmıyorlar.

    7’ye aldım 15’e satıyorum (%100’den fazla kâr), müthiş ticaret. ama işte bunları yazın söyleyince millet linç etmek için yer arardı.

    bu arada rica ediyorum yönetimimizin satmıyoruz falan tarzı pazarlama taktiklerine biraz dikkatli yaklaşalım. yönetim böyle konuşarak doğru yapıyor tabii ama nelsson’a 16-17 teklif gelse yollanmıştı. davinson ile 1-2 ay önceden ta yazın ortasında anlaşmışız. sabuncu muhabir hemen haberini girmişti hatta.

    velhasıl beklentileri doğru ayarlamak diyorum, nelsson konusunda başka da bir şey demiyorum. son olarak oynamak istemesi de gayet doğal, aksi olsa şaşardım. röportajına hiç alınmadım gücenmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın