resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2743
    danimarka basinina verdigi röportajin tonu turkiye'ye aktarildigi gibi cok da sert olmayan oyuncu. sadece yedek kalmak onu uzmus. ancak orijinal röportajin tonaji asagidaki gibi,

    - yedek kalman gelecegini tekrar gözden gecirmene neden oldu mu? diye sorulan soruya,

    - öyle kafaniza göre bir takimin kapisini calip sizin icin oynayabilir miyim? diye soramazsiniz. bu konu biraz zaman alacak zira okan buruk ve erden timur ile görustum. eger ilk 11 oynamayacaksam turkiye'ye de ne bokum isim var? sözum meclisten disari tabii ama ben istanbul'da futbol oynamak icin yasiyorum, oynayamazsam acikcasi baska bir yer bulmak zorundayim. yedek kulubesinde oturmayi sevmiyorum.

    nesson sözlesmesini uzatmaya cok yakinda ama son anda degisti.

    - bu konu tam kapanmamisti. milli aradan sonra mesaj gönderdim ve sözlesmemi uzatmayacagimi belirttim. bu konuda yari-yariya anlasmistik ve ben biraz daha dusunup, sözlememi uzatmak istemedigimi söyledim. 3 yillik kontraktim kaldi, 1 yil daha uzatmanin anlami yok.

    - bu sebeple mi yedek kulubesine cekildin?

    bilmiyorum. bunun hocaya ve hocanin ustundekilere sorulmasi lazim. takimin ve klubun sorumlusu okan hoca. hoca da sahaya maci kazanacak takimi cikariyor. toplantilardan kizgin ve bitik bir sekilde ayrildim ama olumlu bakarsak milli takimda en azindan sure almayi umuyorum.

    benim bu röpörtajdan anladigim, galatasaray'da yedek konuma dusmesinin milli takimdaki suresini ve cagrilmasini etkileyecegini dusunerek biraz amatörce bir aciklama yapmis olmasi. son 3 macta yedek kalmis olmak kendisini ciddi sekilde etkilemis, burasi net. ayrica takimdaki geleceginin belirsizligi de kafasini karistiran ve konstantrasyonunu bozan en buyuk etmen. 1 yil daha uzatma teklif edilmis o da zaten 3 yil var niye 1 yil daha uzatayim demis. yani aslinda 1 yil degil, daha fazla uzatma teklif edilirse anlasilabilir gibi.

    adamin bir anda yedek kalmasi, sanchez'in cok iyi performansi ve kontrati ile alakali belirsizlikler haliyle yerini surekli garanti gören nelsson'da "noluyoruz amk" modunu acmis. takima, galatasaray'a veya camiaya karsi bir kizginlik degil bu veya nelsson'un galatasaray sevgisini etkileyen bir durum yok. sadece son 3 macta yasananlar, yeni baba olmasi, alisik olmadigi yedek kulubesinde oturmasi nelsson acisindan uzucu ve depresif bir durum. bunun da ustesinden gelmesi gereken okan hoca.

    bu arada belirteyim, bu iskandinav ulkelerinde cocuk dogdugunda anne-baba ayrimi yoktur. herkes esittir ve esit sekilde cocukla ilgilenmek zorundadir. nelsson acisindan bakarsak da butun isi kizarkadasina yukleme sansi yok. normalde baba oldugu icin bir sure izin kullanmasi lazim en azindan burada durum bu sekilde ama meslegi geregi bunu yapma sansi yok. su an bitkin bir psikolojide oldugu net bir sekilde anlasiliyor. destek olup, yaninda olmak ve moral-motivasyonunu yeniden kazandirmak gerek.

    https://bold.dk/...skal-jeg-sa-lave-her

    not: ıskandinavim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın