• 367
    galatasaray lisesi mezunu olmanın psikolojik üstünlük avantajını diğer üyeler, yöneticiler hatta başkanlar karşısında dibine kadar sıyıran divan kurulu üyemiz.

    benim de yaşım neredeyse 40a geldi. 20 senedir filan izlerim, bu amcamız full-time muhalefettir.

    ha gel bir seçimde boy göster, yarışa gir vs. desen duymazdan gelir. yanındaki "canım duayenim senin sümüğünü bile yerim" tayfa "ohoooo hayrettin abiye ne yönetimlerde ne teklifler edildi de kendi kabul etmedi" der. bu beni daima çok güldürmüştür. ne doktorlar ne mühendisler istedi de...

    unutmadan full-time muhalefet dedik ama (şimdi konuyu derinleştirmeye gerek yok) eski bir başkanımız döneminde kendisine bir kurulda görev verilince bir anda yelkenleri de suya indirir, öyle de bir özelliği vardır.

    1-2 sene önce bir divanda "tüzüğü de illa takip etmeye gerek yok" gibi birşey dedi, zaten orada aklı başında üye için yok hükmüne geçiş yaptı.

    benim de ailemde değişik kuşaklarda galatasaray lisesi mezunları var ama hiç böyle ilginç davranışlarda bulunmuyorlar. demek ki direkt okulla da alakalı değil.

    bu kadar eleştirdim tiye aldım, ezcümle, kendisi ve benzer davranışlardaki üyelerimiz bu kulüpten gitmeyeceği için bir arada yaşamayı öğrenmekte fayda vardır. kendilerinin iyi yanlarını görmeye ısrarla devam ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın