resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2732
    "oynamak istiyor, oynayamadığı için de bu isteğini dile getirmiş gayet haklı" diyen taraftarlara inanamıyorum. ha, beyefendi sonuna da "galatasaray'da mutluyum" diye şerh düşmüş.

    nelsson'u çok severim. ama bu yaptığı net olarak potansiyel taliplerine karşı elimizi zayıflatmaktır. oynamak istediğini zaten hocana söylemişsin, erden timur'a iletmişsin. basına açıklama yapıp bunu cümle aleme duyurmanın ne anlamı var? zaten bu insanlar senin gidişine engel olmayacak. sadece doğru teklifi bekliyorlar ki bunu açıkladılar, biz bile biliyorsak sana muhtemelen 40 defa açıklamışlardır. sen gideceksin diye bir fırsat doğdu ve davinson sanchez alındı, yedek kulübemiz güçlensin diye değil. şimdi senin bu hareketin yüzünden senden iyi bir gelir beklerken belki sen başka takımlar için "fırsat transfer" olacaksın. çünkü sen oynamadığın için huzursuz olduğunu ilan ettin. huzursuz futbolcu takımda kalmak istemez, takım huzursuz futbolcuyu tutmak istemez. haliyle satıcının pazarlık gücü azalır.

    görüyorum ki marcao transferini unutanlar var. marcao, ayak oyunları sayesinde bütün kamuoyunun katılacağı üzere değerinden ucuza gitti. nellson da şimdi marcao'nun izinde hareketler yapıyor. yakışmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın