resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2731
    yedek kalmayı sorun eden futbolcu iyi futbolcudur. arıza çıkarması falan da hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim. yok kaos çıkarırmış da yok ucuza gidermiş falan böyle söylemlere kulak asmıyorum. kapı gibi kontratı var adamın. marcao gibi değil durumu. marcao gitmeseydi, bir sonraki sezon serbest statüde olup bedavaya imza atacaktı. ona rağmen 13+2 milyon euro’ya gitti. şu anki durumuna baktığımızda gayet iyi bir fiyata satmışız diyoruz.

    parayı basarlarsa 15-20 milyon arası bir fiyata fitim ben. aşağısı hayatta olmaz. 2026’ya kadar sözleşmesi var sanırım nelsson’un. isterse arıza çıkarsın, gerekirse paf takımda idman yapar, 3 sene sonra hangi durumda olacağını kendisi hesaplar artık. bu derece profesyonel ve aidiyet duygusu hisseden lider özellikte bir futbolcunun böyle bir şeyi göze alacağını sanmıyorum.

    açıklamasını okudum. gayet aklı başında şeyler söylemiş. yedek kalan futbolcu tabi ki arıza çıkaracak. üstelik ortalama bir oyuncu da değil nelsson. manu’nun defans hattını gördük, nelsson o defansın lider oyuncusu olur. umarım yedek kalma durumunu daha çok kafaya takar da performansını yükseltir. ülke olarak yatmaya gelen oyuncuları izlemekten bu duruma alışık değiliz ama profesyonel ve karakter sahibi sporcular genelde bu şekilde davranıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın