resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2726
    demeçlerindeki serzenişlerinde haksız bulduğum futbolcu.

    kendisi formunda yaşadığı inanılmaz düşüş ve yetersiz oyunu nedeniyle yedeğe alındı ve sanchez transfer edildi. kabul edelim ki nelsson'un oynadığı her eleme maçında savunmamız alarm verdi, bunun da nedeni kendisi idi. haklı biçimde yedeğe çekildi.

    manchester maçında 11 çıksa idi, savunma arkasına atılan toplarda rakibi karşılamak için geride konumlanıp takım boyunu uzatacaktı, korkunç ataklar yiyecektik.

    danimarka milli takımında da yedek olmasının ve 11 çıkmamasının sebebi oynadığı memur tarzı futbol. bu futbolla üst seviyede mücadele edemezsiniz, ama türkiye liginin mevcut durumunda şampiyon olabilirsiniz. aynı nelsson 13. olan galatasaray'ın da stoperi idi. bu unutulmasın.

    kendisi zaten 11'e girmek için çalışması gerektiğini belirtmiş. ancak nelsson akıllı bir adam. sanchez veya abdülkerim gibi yere sağlam basan ve temiz ayaklı bir stoper olmasının imkanı yok. o yüzden gidişinin sinyalini vermiş, çalışacağını da belirtmiş. galatasaray'ın mevcut kadrosuna yerleşme şansı artık az. uzun sözleşmesinden kurtulup transfer yapması için piyasasını da aşağı çekmesi gerekiyor kendisinin. o da ikilik yaratan ancak ipleri koparmayan bir açıklama ile bu kartı öne sürmüş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın