• 7188
    28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı: 4-0 fener üstünlüğüyle sona erdi. başakşehir'in isabetli şut sayısı 1.

    1 ekim 2023 fenerbahçe çaykur rizespor maçı: 5-0 fener üstünlüğüyle sona erdi. rizespor'un isabetli şut sayısı 0.

    8 ekim 2023 kasımpaşa fenerbahçe maçı: 2-0 fener üstünlüğüyle sona erdi. kasımpaşa'nın isabetli şut sayısı 1.

    yani son 3 maçta fenerbahçe 11 gol attı ve hiç gol yemedi. işin ilginç tarafı, bu 3 maçta rakipleri toplamda sadece 2 isabetli şut çekebilmiş!
    bakın her maç ortalama 10 dakika uzatma verildiğini varsayarsak toplamda 300 dakika boyunca sadece 2 isabetli şut çekilmiş!
    işin diğer ilginç tarafı, bu 3 maçta da 5 dakika dolmadan gol gelmiş!

    bunları yaparken de stoper ikilisi becao ve djiku. biri udinese'den gelmiş, öbürü strasbourg takımından. libero pozisyonunda ismail yüksek oynuyor. sağ kanatta sürekli ıslıklanan irfan can kahveci var. en iyi oyuncularımız dediği isimlerden biri 35, öbürü de 38 yaşında.
    hal böyleyken bu istatistikleri nasıl yakalıyorlar abi? tamam, anadolu kulüpleri kötü ama bu kadar değil ya. 8-9 yaşlarındaki küçük bir çocuğun bile dikkat edeceği ilk 20 dakikaya, bu takımların teknik direktörleri nasıl dikkat etmez? her hafta zevkine halı saha maçı yapan kişilerin hırsı, bu takımların topçularında nasıl olmaz? kaleciler hariç toplamda 30 ve üstüne bir de yedekten giren ortalama 12 kişiyle birlikte toplamda 42 kişi bu kadar yeteneksiz mi ki sadece 2 isabet bulmuşlar?

    yani düşünüyorum düşünüyorum ama harbiden mantıklı bir şey bulamıyorum ya.
    lan piyasa değeri 7 milyon euro olan spartak trnava bile bu fenerbahçe'ye 1'i gol olmak üzere 3 ısabetli şut çekti. sözünü ettiğim 3 takım ise 300 dakikada 0 gol, 2 isabetli şut!

    gel de bu lige temiz de!
App Store'dan indirin Google Play'den alın