resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2756
    durup durup nefret kusulan oyuncu, taraftara küfretseydi muhtemelen taraftar bağrına basardı.
    performansı düşüktür, geçen sene şampiyonluğun kilit isimlerinden bir tanesi idi. vasat bir futbolcu değildir, bu adama vasat demek art niyet veya futbolu pek takip etmemekle açıklanabilir.

    vasat belhandadır benim futbol anlayışıma göre. 2 metre yanına pas veremez, taraftara küfreder, gamsız gamsız takılır sahada, 20 yıl sonra saraçoğlu stadında galip geliyorken kırmızı görüp maçı sabote eder mesela.
    vasat berkan kutludur, tek özelliği dinamizmi ve koşmasıdır, ne pres yapabilir, ne pas verebilir, be şutu vardır. sadece koşar. hoca bile kafasını karıştırmamak için basit görevler verir. sadece şu şu oyunculara baskı yap der, o da sadece onu yapar.

    oliviera'nın geçmişi, kazandığı kupalar belli. ama ne hikmetse asıl vasat olan belhanda, berkan gibi adamlar kıymet görür. adam oynamadığı maçlarda bile eleştiriliyorsa bunda art niyet aramak lazım. geçmişte iyiyken muhtemelen kötü olduğunu iddia eden bir kaç yazar/taraftar bugün nefret kusuyor.

    performansının kötü olduğunda herkes hem fikir ancak bu konu yetenekle değil mentaldir. belki sezon başında sakatlanmasının etkisi var, belki de yedek kalmayı kabullenememesinden konsantrasyon problemi vardır.

    aynı takıntı okan buruk için de var, kötü oynanan maçlarda ve az da olsa puan kaybedilen maçlarda kendilerini belli ediyor o kişiler. kötü gün taraftarı diye tanımlayabiliriz ancak olumlu anlamda değil.

    not: işbu entry kimseye cevap niteliğinde olmayıp haftanın her günü gündeme genel olarak nefret kusulmasıyla alakalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın