resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8201
    galatasaray taraftarına geldiği günden beri inanılmaz şeyler yaşatan ve inanıyorum ki yaşatmaya devam edecek olan hocamız. işin istatiksel olarak sonuçları ortada, kupaları ortada, hem bizden önce hemde bizle beraber yaptıkları ortada. 96-2000 arası 4-8 yaş aralığında olduğumdan ötürü o döneme çok hakim değilim, parça parça anılarım. o sebeple bir karşılaştırma yapamıyorum ancak net şekilde en başarılı futbol performansımızı yaşatıyor bize hoca.

    fatih hocanın neler yaptığı ortada, amacım bir tartışma yaratmak da değil. en sevdiğim erkek belki de kendisi babamdan sonra, beni ne kadar mutlu ettiği ortada. ama hocayla bu kadar istikrarlı bir başarı yaşadığımızı hatırlamıyorum. 2.47 puan ortalaması, ligde içeride dışarıda galibiyetler, avrupa’da galibiyetler. 1.5 senede yaşattıkları ortada. sürekli kazanan bir takım yarattı ve ben bi taraftar olarak 2023-24 sezonunda doğru bir transfer politikası izlediğimizi düşünmüyorum. hazır olmayan oyuncular, asıl ihtiyaçların alın(a)maması gibi şeyler yaşadık bana kalırsa ama buna rağmen, yoğun fikstür içerisinde, inanılmaz şeyler yapıyor takımıyla. sahaya çok hakim, oyun planında hata yaparsa değişikliklerle telafi ediyor ki oyun planı olarak idealist, felsefesine sonuna kadar inanıyor kendisi(aynı fatih hocamız gibi)

    hep başarılı olur, başarıları devam eder umuyorum, yolumuz fatih hocayla olduğu gibi ayrılmaz dönem dönem. istikrarı yaşayabiliriz, yaşatabilir bize kendisi. yabancı hocaların durumu belli, ts hocasını kasım 2023’ü görmeden yolluyor. beşiktaş efsanesi şenol güneş’in 5 kupası var ki kendisi bu ülkenin en başarılı 3 hocasından bir tanesi. denizli ha keza kupa canavarlık bir durumu yok. gencecik yaşında 2 lig 1 türkiye kupasının sahibi kendisi.

    en sevdiğim basketbolcu olan lebron doğal olarak jordan’la kıyaslanıyor ve bu konuya cevabı bir hayaleti kovalıyorum oluyor kendisinin. e okan hocanın önünde de 20 kupalı bir hayalet var, canımız ciğerimiz fatih hocamız var. umarım okan hoca’da bu hayaleti kovalar ve bu yarışın sonunda hem biz hem galatasaray hem de hoca kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın