resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2680
    ben de kendisine üzülenlerdenim zira kendisini çok seviyorum. çok iyi bir stoper nelsson, bence bizim yedek kulübemizde beklemeyecek kadar iyi. yani şu an çok büyük bir lüks içindeyiz aslında, böyle bir adamı yedekte oturuyoruz.

    kaldığında çok sevinmiştim. stoper tandeminin değişmemesini istiyordum özellikle ucl'de olduğumuz sene. gelgelelim o zaman sanchez yoktu. ben zaten sanchez'in geldiğini öğrendiğim an kendi kafamda nelsson'u gönderdim. şu anda da devre arası ayrılığını zaten çok olası görüyorum. belki de kendisiyle bu konuşulmuştur bile.

    sahaya gelince... maalesef nelsson, sanchez'den kolay kolay formayı alamaz. bunun hem maddi hem saha içi sebepleri var. sanchez'i yedek oturtamayız o maaşla. ayrıca oturtmamalıyız da zaten zira bizim oyunumuza daha uygun bir isim. apo yerine ligde zaten oynayamaz. zaten ligde oynamayan tandemin avrupa'da oynamasına hiçbir zaman sıcak bakmam da apo da çok üst seviyede oynuyor. zaten sezona da nelsson'dan iyi girmişti. dolayısıyla apo'dan da formayı almasını çok mümkün görmüyorum.

    kısacası nelsson'un vedasını izliyoruz aslında. ama devre arası ama sezon sonu bu gerçekleşecek. tuhaf bir iş oldu. ligin en iyi stoperiydi, en değerli oyuncularımızdan biriydi, ciddi talipleri vardı. adamı tuttuk, üstüne de son dakika sanchez aldık. şimdi de yedek oturtuyoruz. bana göre sanchez biraz daha erken gelseydi -ki burada maddi sebepler var muhtemelen- nelsson giderdi. nasip böyleymiş. umarım güzel bir son dönemi olur galatasaray'da. yarın öbür gün de kendisine ihtiyaç duyduğumuzda tamamen hazır olacağına şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın